Kurang Kerjaan

Sing  Moco Kurang Kerjaan

koe kan wong jowo tak kandani kabeh yo sing moco tulisan iki wong e edan kabeh kecuali sing nulis mosok tulisan mung ngene tok wae di woco mbok yo moco2 sing liyane wae lo lek isih di woco,wong di kandani ojo di woco kok isih di wocoooo wae wis lah ojo di woco meneh… oalah di kandani ojo di woco kok panggah wae kenek di kandani ra koe ki sak jane wong kon ojo moco iki kok panggah wae angel men di kandani ko koyok wong kurang kerjaan wae minggatttttttttttttttttttttt

setelah membaca ga boleh marah, hanya boleh ketawa ajach,,,,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: